климатици варна АВ КОМ СЕРВИЗ

Продажба, монтаж, профилактика и ремонт
на климатична техника и климатици Варна

За нас

Климатици Варна „АВ-КОМ“ ООД е създадена през 1996г. Предмет на дейност на фирмата е продажба на дребно и едро, монтаж, поддръжка и сервиз на битови климатици, инверторни и конвенционални. Фирмата е с богат опит, дългогодишни традиции и абонаментна история в областта на промишлени климатични системи централна климатизация: чилърни и VRV системи, системи за управление, вентилационната техника.

„АВ-КОМ“ ООД е утвърден сервиз на климатици и климатична техника. Имаме голям опит в решаване на проблеми, свързани с елекрониката на климатиците. Доставчик на резервни части за климатични системи от марките Danfoss, Panasonic, Samsung, Daikin, Mitsubichi, Refco, Copеland и др. Персоналът е специализиран в обслужването и сервизирането на много модели от горепосочените марки. „АВ-КОМ“ ООД е официален сервиз на марките Panasonic, Мидеа, Samsung, Aux,Fuji Electric,Toshiba за България като предлага цялата гама от продуктите на тези марки.

Доставка, гаранция и сервиз
Фирмата извършва доставка, монтаж, гаранционeн сервиз и ремонт  на климатична и вентилационна техника, водонагревателни и водоохлаждащи термопомпени системи тип Въздух-Вода /чилърни/ системи и VRF системи за централна климатизация - (Panasonic, MIDEA и DVM Samsung.

Частично или цялостно проектиране по част ОВКИ
Фирмата работи и в областта и може да участва както частично, така и цялостно в проектирането и изграждането на вентилационни и климатични системи (ОВКИ). „АВ-КОМ“ ООД е участвала в част ОВКИ в множество обекти из цялата страна. Обекти като хотели, ресторанти, офиси, банки.

Сертифициране и сертификати
Техническия персонал на фирмата притежава сертификати за извършване на проверки за херметичност на хладилни и климатични инсталации и термопомпи, съдържащи 3 кг и повече флуорирани парникови газове. Всички служители разполагат с необходимите знания, опит, дипломи и сертификати в областта, в която работят.

Фирмата има утвърдени традиции в работата си с клиентите, както частни така и големи фирми от Републиканско значение. Стремежът към повишаване на качеството и квалификацията е високо оценен от нашите клиенти. И ние ценим високо мнението на нашите клиенти.

СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ КЛИМАТИЦИ FUJI ELECTRIC

Цена: 1250,00 лв.

Още...

Цена: 1580,00 лв.

Още...

Facebook